Vechtsportwinkel Eindhoven is de plek waar vechtsporters in Eindhoven hun materiaal kunnen kopen. In de winkel vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen met vechtsport. Of je nu een beginner bent of een gevorderde vechtsporter, hier vind je alles wat je nodig hebt.

De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder MMA-kleding, bokshandschoenen, stootkussens en meer. Ze hebben ook een breed scala aan accessoires, zoals mondbeschermers, hoofdbanden en sjaals. Er is ook een goede selectie aan trainingstoestellen zoals bokszakken en staande tafels.

De winkel heeft ook een grote selectie aan boeken en videos over vechtsporttechnieken. De medewerkers zijn zeer kundig en kunnen u helpen met advies over welke producten u moet kopen om uw vechtstijl te verbeteren of te verfijnen.

De prijzen in Vechtsportwinkel Eindhoven zijn redelijk en ze bieden vaak speciale aanbiedingen op bepaalde productgroepen. Er is ook gratis parkeergelegenheid voor de deur en er wordt regelmatig een gratis demonstratie gegeven door professionele vechtsporters.

Als je op zoek bent naar goede kwaliteit vechtproducten in Eindhoven, dan is Vechtsportwinkel Eindhoven de juiste plek voor jou!

De 6 meest gestelde vragen over vechtsport winkel Eindhoven

  1. Waar is de vechtsportwinkel in Eindhoven?
  2. Wat voor soort vechtsportproducten verkoopt deze winkel?
  3. Hoeveel kosten de producten van de vechtsportwinkel in Eindhoven?
  4. Welke merken heeft de vechtsportwinkel in Eindhoven?
  5. Wat zijn de openingstijden van de vechtsportwinkel in Eindhoven?
  6. Is er een speciale aanbieding bij de vechtsportwinkel in Eindhoven?

Waar is de vechtsportwinkel in Eindhoven?

De vechtsportwinkel in Eindhoven is gevestigd aan de Generaal Bothastraat 29.

Wat voor soort vechtsportproducten verkoopt deze winkel?

Deze winkel verkoopt een breed scala aan vechtsportproducten, waaronder bokshandschoenen, stootkussens, scheenbeschermers, bokszakken, bokshandschoenen en andere trainingsaccessoires.

Hoeveel kosten de producten van de vechtsportwinkel in Eindhoven?

Het is onmogelijk om een exacte prijs te geven voor producten in een vechtsportwinkel in Eindhoven, omdat de prijzen variëren afhankelijk van het type product en de winkel waar het wordt verkocht. U kunt de meest actuele prijzen vinden door contact op te nemen met de winkel of door online te zoeken naar vechtsportwinkels in Eindhoven.

Welke merken heeft de vechtsportwinkel in Eindhoven?

De vechtsportwinkel in Eindhoven heeft een uitgebreid assortiment aan merken, waaronder: Venum, Hayabusa, Combat Corner, Bad Boy, Top Ten, Tatami, Koral, Shoyoroll, Scramble en meer.

Wat zijn de openingstijden van de vechtsportwinkel in Eindhoven?

De openingstijden van de vechtsportwinkel in Eindhoven zijn:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: Gesloten

Is er een speciale aanbieding bij de vechtsportwinkel in Eindhoven?

Er zijn geen speciale aanbiedingen bekend bij de vechtsportwinkel in Eindhoven. U kunt echter wel profiteren van de reguliere aanbiedingen die ze hebben.