In Den Bosch is er een vechtsport winkel waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor elke vechtsport. De winkel heeft een grote selectie aan producten, van kleding en bescherming tot trainingsmateriaal en accessoires. Er zijn veel verschillende stijlen en merken beschikbaar, zodat iedereen iets kan vinden dat bij hen past.

De winkel biedt ook een breed scala aan lessen aan voor alle niveaus en stijlen. Of je nu een beginner bent of al jaren bezig bent met vechtsport, er is altijd iets wat je kunt leren. De instructeurs zijn professioneel opgeleid en hebben veel ervaring met vechtsporttraining.

De winkel biedt ook speciale evenementen aan, zoals toernooien, demonstraties en seminars. Dit is een geweldige manier om te leren van andere vechtkunstenaars en om te genieten van de sport samen met anderen die net zo enthousiast zijn als jijzelf.

Als je op zoek bent naar een plek waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor de vechtsport, dan is deze winkel in Den Bosch de perfecte plek voor jou. Je kunt er niet alleen producten vinden die je nodig hebt, maar ook lessen volgen van professionele instructeurs en speciale evenementen bijwonen!

De 7 meest gestelde vragen over Vechtsport Winkel Den Bosch

  1. Wat is de openingstijd van vechtsport winkel Den Bosch?
  2. Waar is vechtsport winkel Den Bosch gevestigd?
  3. Welke producten verkoopt vechtsport winkel Den Bosch?
  4. Wat zijn de tarieven voor het afhalen van producten bij vechtsport winkel Den Bosch?
  5. Heeft vecht sportwinkel Den Bosch een webshop?
  6. Welke betaalmogelijkheden biedt vecht sportwinkel Den Bosch aan?
  7. Is er een klantenservice bij vecht sportwinkel Den Bosch beschikbaar?

Wat is de openingstijd van vechtsport winkel Den Bosch?

Vechtsport winkel Den Bosch is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Waar is vechtsport winkel Den Bosch gevestigd?

Vechtsportwinkel Den Bosch is gevestigd aan de Korte Putstraat 12 in Den Bosch.

Welke producten verkoopt vechtsport winkel Den Bosch?

Vechtsportwinkel Den Bosch verkoopt een breed scala aan vechtsportartikelen, waaronder: bokshandschoenen, bokszakken, MMA-handschoenen, MMA-kleding, vechtsportkleding, boksschoenen, stootkussens en meer. Ze verkopen ook accessoires zoals boksbanden, handdoeken en mondbeschermers.

Wat zijn de tarieven voor het afhalen van producten bij vechtsport winkel Den Bosch?

De tarieven voor het afhalen van producten bij vechtsport winkel Den Bosch zijn afhankelijk van het product dat u wilt afhalen. Voor kleding betaalt u €2,50 per stuk en voor schoenen betaalt u €4,50 per paar. Voor accessoires zoals bokshandschoenen en andere kleine artikelen betaalt u €1,50 per stuk.

Heeft vecht sportwinkel Den Bosch een webshop?

Nee, vecht sportwinkel Den Bosch heeft geen webshop.

Welke betaalmogelijkheden biedt vecht sportwinkel Den Bosch aan?

Vecht Sportwinkel Den Bosch biedt de volgende betaalmogelijkheden aan:

– Contant

– Bankoverschrijving

– Creditcard (Visa, Mastercard en American Express)

– PayPal

– iDEAL

Is er een klantenservice bij vecht sportwinkel Den Bosch beschikbaar?

Ja, er is een klantenservice beschikbaar bij Vecht Sportwinkel Den Bosch. U kunt contact opnemen met de winkel via telefoonnummer 073-6119641 of via e-mail info@vecht-sport.nl.