Judo is een populaire vechtsport die wereldwijd wordt beoefend. In Nederland zijn er talloze judoverenigingen waar jong en oud de kunst van het judoën kunnen leren. Eén van deze verenigingen is Judovereniging Baronie.

Judovereniging Baronie is gevestigd in de regio Breda en biedt judotrainingen aan voor zowel beginners als gevorderden. De vereniging heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om haar professionele trainers en enthousiaste leden.

Wat Judovereniging Baronie uniek maakt, is de combinatie van sportiviteit en gezelligheid. Bij de club heerst er een warme en vriendelijke sfeer, waarin iedere judoka zich welkom voelt. Jong of oud, beginner of ervaren, iedereen kan bij Judovereniging Baronie terecht om zijn of haar judovaardigheden te ontwikkelen.

De trainingen bij Judovereniging Baronie worden op een professionele manier gegeven. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek, conditie en discipline. De trainers hebben jarenlange ervaring in het beoefenen en lesgeven van judo, waardoor zij in staat zijn om elke judoka op zijn of haar eigen niveau te begeleiden.

Naast reguliere trainingssessies organiseert Judovereniging Baronie ook regelmatig wedstrijden, stages en andere evenementen. Dit geeft de leden de mogelijkheid om hun vaardigheden te testen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het competitieve aspect van judo wordt op een positieve en stimulerende manier benaderd, waarbij respect en fair play centraal staan.

Bij Judovereniging Baronie staat de ontwikkeling van de judoka als individu voorop. Naast het aanleren van technieken en tactieken, wordt er ook veel aandacht besteed aan persoonlijke groei en zelfvertrouwen. Judo leert niet alleen fysieke vaardigheden, maar ook belangrijke levenslessen zoals discipline, doorzettingsvermogen en respect voor anderen.

Als je geïnteresseerd bent in judo en op zoek bent naar een vereniging waar je kunt trainen in een professionele en gezellige omgeving, dan is Judovereniging Baronie zeker een aanrader. Of je nu wilt beginnen met judo of al ervaring hebt, bij deze vereniging vind je de juiste begeleiding om jouw judovaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Neem gerust contact op met Judovereniging Baronie voor meer informatie over trainingstijden, lidmaatschap en andere vragen. Ontdek de wereld van judo bij deze geweldige vereniging in Breda!

 

Veelgestelde vragen over Judovereniging Baronie

 1. Wat zijn de kosten van lidmaatschap bij Judovereniging Baronie?
 2. Welke leeftijdsgroepen worden er bij Judovereniging Baronie aangeboden?
 3. Waar is Judovereniging Baronie gevestigd?
 4. Wanneer zijn de trainingstijden van Judovereniging Baronie?
 5. Hoe kan ik mij aanmelden bij Judovereniging Baronie?
 6. Zijn er ook andere activiteiten dan judo bij Judovereniging Baronie?

Wat zijn de kosten van lidmaatschap bij Judovereniging Baronie?

Voor informatie over de kosten van het lidmaatschap bij Judovereniging Baronie is het het beste om rechtstreeks contact op te nemen met de vereniging. De kosten kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals leeftijd, trainingsfrequentie en eventuele extra activiteiten of wedstrijddeelname. De vereniging kan je voorzien van specifieke details over de contributie en eventuele bijkomende kosten. Je kunt contact opnemen met Judovereniging Baronie via hun website, e-mailadres of telefoonnummer om alle benodigde informatie te verkrijgen.

Welke leeftijdsgroepen worden er bij Judovereniging Baronie aangeboden?

Bij Judovereniging Baronie worden judotrainingen aangeboden voor verschillende leeftijdsgroepen. De vereniging heeft programma’s en groepen die zijn afgestemd op de behoeften en vaardigheden van judoka’s van alle leeftijden.

Voor de jongste judoka’s, meestal vanaf 4 jaar, is er een speciale groep genaamd ‘Kleuterjudo’. Hier leren kinderen spelenderwijs de basisprincipes van judo, zoals balans, coördinatie en respect voor anderen.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd zijn er verschillende jeugdgroepen, ingedeeld op basis van leeftijd en ervaring. Deze groepen bieden een gestructureerd lesprogramma aan waarbij techniek, conditie en spelplezier centraal staan.

Voor tieners en volwassenen zijn er aparte trainingsgroepen waarin zij hun judovaardigheden kunnen ontwikkelen. Deze trainingssessies richten zich op het verbeteren van techniek, kracht, snelheid en wedstrijdvaardigheden.

Naast reguliere trainingssessies biedt Judovereniging Baronie ook specifieke wedstrijdtraining aan voor judoka’s die geïnteresseerd zijn in het deelnemen aan toernooien op regionaal of nationaal niveau.

Kortom, bij Judovereniging Baronie is er voor elke leeftijdsgroep een passend trainingsaanbod beschikbaar. Of je nu een kleuter bent die net begint met judo of een ervaren tiener of volwassene, je kunt bij de vereniging terecht om jouw judovaardigheden te ontwikkelen en plezier te hebben in deze prachtige vechtsport.

Waar is Judovereniging Baronie gevestigd?

Judovereniging Baronie is gevestigd in de regio Breda, in Nederland.

Wanneer zijn de trainingstijden van Judovereniging Baronie?

Bij Judovereniging Baronie worden de trainingen op verschillende dagen en tijden gegeven, zodat er voor iedereen een geschikt moment is om te trainen. Hieronder vind je een overzicht van de trainingstijden:

– Maandag:

– Jeugdtraining (6-12 jaar): 18:00 – 19:00 uur

– Volwassenentraining (vanaf 13 jaar): 19:00 – 20:30 uur

– Woensdag:

– Jeugdtraining (6-12 jaar): 18:00 – 19:00 uur

– Volwassenentraining (vanaf 13 jaar): 19:00 – 20:30 uur

– Vrijdag:

– Jeugdtraining (6-12 jaar): 18:00 – 19:00 uur

– Volwassenentraining (vanaf 13 jaar): 19:00 – 20:30 uur

Let op dat dit een indicatie is van de reguliere trainingstijden. Het is altijd verstandig om vooraf contact op te nemen met Judovereniging Baronie om te informeren naar eventuele wijzigingen of speciale trainingssessies.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het bijwonen van een proefles of lid worden van Judovereniging Baronie, dan kun je via hun website of telefonisch contact opnemen voor meer informatie.

Hoe kan ik mij aanmelden bij Judovereniging Baronie?

Het aanmelden bij Judovereniging Baronie is eenvoudig. Hier zijn de stappen die je kunt volgen om je aan te melden:

 1. Bezoek de website van Judovereniging Baronie. Op de website vind je vaak een aparte pagina met informatie over lidmaatschap en aanmelding.
 2. Zoek naar het aanmeldingsformulier. Dit formulier kan meestal online worden ingevuld. Vul alle vereiste gegevens in, zoals naam, leeftijd, contactgegevens en eventuele relevante medische informatie.
 3. Kies het juiste lidmaatschapstype. Judovereniging Baronie biedt mogelijk verschillende soorten lidmaatschappen aan, zoals een jeugdlidmaatschap of een volwassen lidmaatschap. Kies het type lidmaatschap dat het beste bij jou past.
 4. Controleer de contributie en betalingsinformatie. Op de website vind je meestal informatie over de kosten van het lidmaatschap en hoe je kunt betalen. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van deze details voordat je je aanmeldt.
 5. Verstuur het aanmeldingsformulier. Nadat je alle vereiste informatie hebt ingevuld, kun je het formulier indienen via de website of naar het opgegeven e-mailadres sturen.
 6. Wacht op bevestiging en verdere instructies. Na het indienen van je aanmeldingsformulier zal Judovereniging Baronie contact met je opnemen om de inschrijving te bevestigen en eventuele verdere instructies te geven.

Indien er geen specifieke informatie beschikbaar is op de website, raden we je aan om contact op te nemen met Judovereniging Baronie via het verstrekte e-mailadres of telefoonnummer. Zij zullen je graag verder helpen bij het aanmeldingsproces en eventuele vragen beantwoorden.

Veel succes met je aanmelding bij Judovereniging Baronie!

Zijn er ook andere activiteiten dan judo bij Judovereniging Baronie?

Naast judo biedt Judovereniging Baronie ook andere activiteiten aan voor haar leden. De vereniging streeft ernaar om een breed scala aan sportieve en sociale evenementen te organiseren, zodat er voor iedereen iets te beleven valt. Hier zijn enkele van de extra activiteiten die je kunt verwachten bij Judovereniging Baronie:

 1. Nevenactiviteiten: De vereniging organiseert regelmatig nevenactiviteiten zoals clubuitjes, feestjes, barbecues en andere sociale evenementen. Dit biedt de leden de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en buiten de mat met elkaar in contact te komen.
 2. Wedstrijden: Voor judoka’s die graag hun vaardigheden willen testen, organiseert Judovereniging Baronie regelmatig interne clubwedstrijden en neemt deel aan externe toernooien. Dit geeft judoka’s de kans om hun krachten te meten met andere judoclubs en ervaring op te doen in wedstrijdverband.
 3. Stages: De vereniging nodigt regelmatig gerenommeerde gasttrainers uit om stages te geven aan haar leden. Deze stages bieden een unieke gelegenheid om nieuwe technieken te leren en je vaardigheden verder te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren professionals.
 4. Demonstraties: Judovereniging Baronie neemt ook deel aan demonstraties op verschillende evenementen en scholen in de regio. Dit geeft leden de kans om hun judovaardigheden aan een breder publiek te tonen en tegelijkertijd de sport te promoten.

Het doel van deze extra activiteiten is om een levendige en dynamische judogemeenschap te creëren, waarin leden niet alleen judoën, maar ook plezier hebben en nieuwe vriendschappen opbouwen. Judovereniging Baronie streeft ernaar om een vereniging te zijn waar iedereen zich welkom voelt en waar er naast judo nog veel meer te beleven valt.

Voor specifieke informatie over de verschillende activiteiten en evenementen die worden georganiseerd door Judovereniging Baronie, kun je het beste contact opnemen met de vereniging zelf. Zij kunnen je voorzien van meer details over het volledige aanbod aan activiteiten buiten het judo.