Budo Shop Hilversum is een van de meest populaire winkels voor martial arts-uitrusting in Nederland. De winkel is gevestigd in het centrum van Hilversum en heeft een ruim assortiment aan martial arts-artikelen, waaronder kleding, wapens, schoeisel en accessoires.

De winkel is opgericht door een ervaren karate leraar die al vele jaren betrokken is bij de martial arts-scene in Nederland. Hij is erin geslaagd om een uitgebreide collectie te verzamelen van producten die allemaal speciaal zijn ontworpen om de prestaties van martial arts-liefhebbers te verbeteren.

Het assortiment van Budo Shop Hilversum bestaat uit producten zoals karate gi’s, judo gi’s, taekwondo uniformen en Jiu Jitsu-pakken. De winkel heeft ook een breed scala aan wapens zoals bokken, tonfa’s, nunchaku’s en zwaarden. Er zijn ook schoenen beschikbaar voor training en wedstrijden. Daarnaast biedt Budo Shop Hilversum ook een breed scala aan accessoires zoals helmen, handschoenen en body protectors.

De prijzen bij Budo Shop Hilversum zijn redelijk en concurrerend met andere winkels in de buurt. De service is ook goed; er wordt altijd geholpen bij het kiezen van de juiste items voor je behoeften. Daarnaast biedt Budo Shop Hilversum ook speciale aanbiedingen en promoties op bepaalde artikelen om de prijs nog verder te verlagen.

Al met al is Budo Shop Hilversum een goede plek om je martial arts-uitrusting te kopen of te upgraden naar iets nieuws. Of je nu net begint met martial arts of al jarenlang bezig bent, hier vind je alles wat je nodig hebt om je prestaties te verbeteren!

De 8 meest gestelde vragen over Budo Shop Hilversum

  1. Waar is Budo Shop Hilversum gevestigd?
  2. Wat voor producten verkoopt Budo Shop Hilversum?
  3. Wat zijn de openingstijden van Budo Shop Hilversum?
  4. Hoe kan ik contact opnemen met Budo Shop Hilversum?
  5. Welke betaalmogelijkheden biedt Budo Shop Hilversum aan?
  6. Is er een webshop van Budo Shop Hilversum beschikbaar?
  7. Hoe kan ik mijn aankopen retourneren bij Budo Shop Hilversum?
  8. Heeft Budo Shop Hilversum een klantenservice waar ik terecht kan met vragen of problemen?

Waar is Budo Shop Hilversum gevestigd?

Budo Shop Hilversum is gevestigd aan de Kerkstraat 6 in Hilversum.

Wat voor producten verkoopt Budo Shop Hilversum?

Budo Shop Hilversum verkoopt een breed scala aan producten, waaronder boeken, kleding, accessoires en apparatuur voor vechtsporten zoals judo, karate, jiu-jitsu en aikido. Daarnaast verkoopt het ook gereedschappen voor het onderhoud van uw vechtsportmateriaal.

Wat zijn de openingstijden van Budo Shop Hilversum?

Budo Shop Hilversum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Hoe kan ik contact opnemen met Budo Shop Hilversum?

U kunt contact opnemen met Budo Shop Hilversum door te bellen naar 035-2030444 of door een e-mail te sturen naar info@budoshop.nl.

Welke betaalmogelijkheden biedt Budo Shop Hilversum aan?

Budo Shop Hilversum biedt betaalopties zoals iDeal, creditcard, PayPal, AfterPay en bankoverschrijving.

Is er een webshop van Budo Shop Hilversum beschikbaar?

Ja, Budo Shop Hilversum heeft een webshop beschikbaar op hun website. De webshop biedt een breed assortiment aan boeddhistische producten zoals boeddhistische kleding, boeken, beelden en meer.

Hoe kan ik mijn aankopen retourneren bij Budo Shop Hilversum?

Als je een aankoop bij Budo Shop Hilversum hebt gedaan, kun je deze retourneren door contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt hen bereiken via telefoon, e-mail of chat. Zij zullen je vervolgens helpen met het retourproces en je adviseren over welke stappen je moet nemen om ervoor te zorgen dat je aankoop correct wordt geretourneerd.

Heeft Budo Shop Hilversum een klantenservice waar ik terecht kan met vragen of problemen?

Ja, Budo Shop Hilversum heeft een klantenservice waar je terecht kunt met vragen of problemen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice via de website, e-mail of telefoon.